Ågårdvej 3, 8543 Hornslet, Tlf.: 86994789
Familieklubben

Familieklubben

Ågårdens Familieklub arbejder for at lave fællesarrangementer i børnehaven for at styrke og dyrke fællesskabet mellem forældre og børn i Ågården – og give vores unger nogle særlige oplevelser!

Siden Familieklubbens start i 2011/2012 er der efterhånden opbygget gode traditioner omkring fællesspisning, sommerfest og julehygge.

Derudover er det vores mål at indsamle penge til fælleskassen – blandt andet gennem fællesarrangementerne - så børnene i dagtimerne kan komme på ture ud af huset eller få anderledes oplevelser i børnehaven. Det kan være en tur til DGI-byen, besøg af naturvejleder eller af en teatertrup.

Ind imellem trommer vi også sammen til en arbejdsdag i samarbejde med børnehavens personale, så vi kan passe godt på Ågårdens dejlige hus og legeplads.

Vi opfordrer alle forældre til at anmode om medlemskab af Familieklubbens facebookside ”Familieklubben Ågården”. Så kan Ifølge med i, hvad vi går og laver i Familieklubben og skrive spørgsmål og beskeder.

Kontakt os endelig, hvis I har gode forslag til sjove / spændende / anderledes aktiviteter for børnene, kender nogen der et eller andet, eller gerne vil være med i klubben! Vi er meget interesserede i at høre og vide, så vi kan lave bedste spas (og jo forholdsvist billigt) for børnene.

Pr. 1. april 2017 består Familieklubben af:

Billerne: Ea (mor til Frederik) og Vivi (mor til Mille)

Skovmus: Lisbeth (mor til Thea)

Pindsvin: Janni (mor til Nicolai), Stine (mor til Anton), Line (mor til Laura), Charlotte (mor til Rasmus), Mette (mor til Dicte)

I 2017/2018 har vi følgende aktiviteter på tegnebrættet (jaaa – sæt kryds i kalenderen allerede nu!)

  • Vi spiser aftensmad sammen på stranden ved Rosenholm Bådelaug fredag d. 9. juni 2017
  • Sommerfest – fredag d. 8. september 2017
  • Julearrangement 2017                         
  • Fællesspisning – uge 8 2018